.

.

dimecres, 21 d’abril del 2010

EL CAMÍ DE SANT JAUME


Fa poques setmanes és va inaugurar la recuperació del Camí de Sant Jaume a Catalunya.


"El Camí de Sant Jaume de Galícia és una gran ruta cultural que permet anar d'extrem a extrem de la península ibèrica, des del Cap de Creus fins al Cap de Fisterre. La ruta comença a Sant Pere de Rodes i segueix un traçat que passa pel monestir de Montserrat i arriba a Alcarràs (Lleida), on el Camí entra a l'Aragó." 


Pensem que és una bona iniciativa i aquí us deixem l'enllaç al mapa en pdf on es pot veure la divisió de les diferents etapes i els seus desnivells, ens van dir que també s'ha editat un llibre on podem veure el recorregut del camí amb més exactitud. El camí pot realitzar-se a peu, en bicicleta o a cavall i està senyalitzat amb els símbols de la petxina

Desconeixem si aquí a Catalunya  hi ha la infraestructura d'albergs i allotjaments a la vora del camí com al nord d'Espanya. Així doncs, és possible que la millor opció sigui plantejar-ho com sortides en diferents dies per fer etapes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu escriure comentaris amb algun compte dels establerts, si no en teniu trieu l'opció d'anònim però signeu dins el comentari.